Praktijk

 

Mijn naam is Karin van Delft (1975). In 2007 heb ik mijn 'Praktijk voor Shiatsu' opgericht. Op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in het werken met mijn handen door te zien wat massage aan rust en ontspanning teweeg brengt. Alleen massage vond ik echter niet voldoende, ik wilde graag een therapie beoefenen die meer bij de mens in beweging zet.


Via een goede vriendin kwam ik in aanraking met de Oosterse Geneeswijzen en in het bijzonder de Chinese Geneeswijzen. Bij het Instituut voor Shiatsu Massage Therapie 'Shu Ha Ri' te Nijmegen heb ik de 3-jarige opleiding tot Shiatsu therapeut en masseur met goed gevolg afgerond. Om ook kennis te hebben van de Westerse Geneeskunde, heb ik aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen 'Qing Bai' de HBO-opleiding Westerse Medische Basiskennis gevolgd en behaald. Hiermee voldoe ik tevens aan alle gestelde kwaliteitseisen.

 

Geïnspireerd door de mogelijkheden van de Traditionele Chinese Geneeswijzen heb ik me sindsdien verder ontwikkeld. In 2012-2013 heb ik aan het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (OTCG) in Antwerpen (B) de HBO-opleiding Chinese Fytotherapie gevolgd en het diploma behaald.

 

In 2015 ben ik vervolgens afgestudeerd op de 3-jarige HBO-opleiding Acupunctuur bij de Academie voor Chinese Geneeswijze ‘Qing Bai’.

 

Om mijn kennis verder te verbreden en te verdiepen neem ik regelmatig deel aan intervisiebijeenkomsten met collega's uit het vakgebied en volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen.

 

Registraties

Ik ben aangesloten bij de NVA, de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

 

Ook ben ik geregistreerd als therapeut bij:

  • het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners en Praktijk 
  • de Kamer Van Koophandel (reg. 09186617).
  • het College Bescherming Persoonsgegevens: meldingsnr m1496115
  • Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).